Rob Evenhuis en Pauline Bos zijn eigenaar van de vliegschool Rotor & Wings

Naast creativiteit en veiligheid is voor hen de menselijke maat belangrijk.

Hun missie:

vliegers afleveren met de juiste houding, goede theoretische kennis en bovengemiddelde vaardigheid in het eigenlijke vliegen. Het doel: slagen als beroepsvlieger.

Ons Team

Pauline Bos

Algemeen directeur. Zij verzorgt alles achter de schermen, waaronder de financiële afwikkeling. Ook vertaalt zij de regelgeving van EASA naar alle processen binnen de vliegschool.

Rob Evenhuis

Hoofd trainingen. Vliegen en lesgeven is zijn passie. Hij zorgt ervoor dat onze operaties veilig zijn voor mens en machine.

Syb Bijlsma

TEAM WORK ! Together Everybody Achieves More. Deze gedreven en vriendelijke instructeur streeft samen met zijn leerling naar het hoogst mogelijke resultaat

Reinoud van Wijk

ATPL theorie instructeur. Hij heeft vele jaren ervaring met het geven van theorielessen en het ontwikkelen van lesmateriaal voor de luchtvaartopleiding. Van Wijk is tevens verbonden aan het CBR voor het ontwikkelen en beoordelen van PPL-leerdoelen en examenopgaven.

elmaRW

Elma de Vries

Daily Operations en vlieginstructeur helikopter

ERpasfoto

Enrico Rikkers

ATPL theorie instructeur. Als voormalig BWK (boordwerktuigkundige) bij de KLM kent hij het klappen van de zweep. Tegenwoordig vind je Enrico ook vaak gebogen over papierwerk om samen met Pauline de regelgeving uit te pluizen en overzichtelijk te maken voor de rest van de school.

Johan Blom

ATPL theorie instructeur en vlieginstructeur vliegtuigen