Wat zeggen (oud-) studenten over Rotor & Wings

Professional, very much involved and friendly. Having done my ME-IR(A) within 2 weeks I can only recommend R&W. High quality training that is well organized!

Barry Muijen

 

Professionele en gastvrije vliegschool ook na je brevet PPL houd dit niet op, zeer goed aan te bevelen.

Ook voor onze stichting een betrouwbare partner in het verzorgen van vliegevenementen.

Stichting Excitingdreams Gerrit van Tintelen 

 

 

Mijn ervaring tijdens de opleiding is dat alle instructeurs van Rotor and Wings heel kundig en enthousiast zijn. Ze durven jou te laten vliegen en zo leer je het snelst. Wil je iets bijzonders doen dan denken Rob en Pauline altijd met je mee. Wil je snel veel leren, veilig vliegen en veel plezier hebben van je opleiding dan zou ik zeker kiezen voor Rotor and Wings.

Heleen Ackerstaff

 

 

Rotor and Wings combineert een gezellige en persoonlijke benadering met een zeer gedegen opleidingsprogramma. Ik voelde me er vanaf het begin deel van het team, de student staat echt centraal!

Michiel Engelsman

 

 

Met veel genoegen heb ik zowel lang voorheen een deel van mijn CPL ME/IR traject als ook recent mijn recurrent training met Rob gedaan . Zijn kalme uitstraling, to the point zijn en er ook bovenop zitten dragen bij aan zijn plezierige manier van lesgeven en bijscholen. Een kleine en op het individu gerichte, op maatwerk gestoelde school!

Pieter Tijburg

 

 

Rotor en Wings heb ik leren kennen als een sympathiek en uitermate professioneel vliegbedrijf. Wings of Care zal met genoegen van de diensten van Rotor en Wings gebruik blijven maken

Marck Haerkens, vlieger en directeur Wings of Care.

 

 

Rotor en Wings geeft op een zeer open en constructieve manier les.

De kennis en ervaring van de aspirant vlieger wordt naar een zodanig hoog niveau getild, dat het examen geen verrassende problemen met zich mee brengt.

Met name de kans om met meerdere instructeurs te vliegen -en dus van ieder van hen op een andere manier te leren vond ik een pre.

Jan Schlimmer