Wat zeggen (oud-) studenten over Rotor & Wings

Nadat ik bij Rotor en Wings de PPL-H theorie behaald heb, ben ik nu gestart met de Praktijklessen op de helikopter. Mijn eerste 10 uur samen met Rob Evenhuis waren een waar genoegen.  Op de Schweitzer Helikopter met z'n tweeen in de Fato oefenen; hoveren, circuits vliegen, quick stops en pedal turns. Kortom, elke vlucht weer een feestje. Een heerlijk gevoel dat je fouten mag maken terwijl Rob je dan wel weer redt. Met name bij het helikopter leren vliegen geldt; Van je fouten kun (moet) je leren. Zijn rustige houding, de gehanteerde methodiek en de humor van mijn instrukteur hebben ertoe bijgedragen dat ik me als leerling veilig voel, en dus veel leer! De overgang van Schweitzer naar de fraaie 4 persoons Robinson 44 heli is nog wel even wennen.  Daar ga ik, na de Corona perikelen, dan ook vol vertrouwen met Rob Evenhuis mee verder. Ik ben blij dat ik voor R&W gekozen heb.

Robert Ensing  

 

Ik heb de afgelopen periode de theorie voor PPL-H gevolgd bij Rotor & Wings. De lessen werden gegeven door docent Reinoud van Wijk, de auteur van het lesboek "PPL-theorie voor vliegtuig en helikopter". Ik ben, evenals mijn medestudenten die allemaal hun Helikopter vlieglessen ook bij R&W deden, erg enthousiast over dit bedrijf. De medewerkers / instrukteurs, geven je meteen het gevoel welkom te zijn. De eigenaars Pauline en Rob hadden veel voor ons als studenten over. M.b.t. wet en regelgeving is dit ook "the place to be". Ik kan R&W dan ook vol overtuiging aanbevelen aan een ieder die Helikopter of fixed wing wil leren vliegen omdat hier de kwaliteit van de theorie, de vlieglessen en, niet geheel onbelangrijk, de veiligheid, hand in hand met elkaar gaan. En, .......... je kunt er gewoon vrijblijvend binnenlopen voor informatie zonder je meteen verplicht te voelen iets te moeten doen.

Robert Ensing

 

Professional, very much involved and friendly. Having done my ME-IR(A) within 2 weeks I can only recommend R&W. High quality training that is well organized!

Barry Muijen

 

Professionele en gastvrije vliegschool ook na je brevet PPL houd dit niet op, zeer goed aan te bevelen.

Ook voor onze stichting een betrouwbare partner in het verzorgen van vliegevenementen.

Stichting Excitingdreams Gerrit van Tintelen 

 

 

Mijn ervaring tijdens de opleiding is dat alle instructeurs van Rotor and Wings heel kundig en enthousiast zijn. Ze durven jou te laten vliegen en zo leer je het snelst. Wil je iets bijzonders doen dan denken Rob en Pauline altijd met je mee. Wil je snel veel leren, veilig vliegen en veel plezier hebben van je opleiding dan zou ik zeker kiezen voor Rotor and Wings.

Heleen Ackerstaff

 

 

Rotor and Wings combineert een gezellige en persoonlijke benadering met een zeer gedegen opleidingsprogramma. Ik voelde me er vanaf het begin deel van het team, de student staat echt centraal!

Michiel Engelsman

 

 

Met veel genoegen heb ik zowel lang voorheen een deel van mijn CPL ME/IR traject als ook recent mijn recurrent training met Rob gedaan . Zijn kalme uitstraling, to the point zijn en er ook bovenop zitten dragen bij aan zijn plezierige manier van lesgeven en bijscholen. Een kleine en op het individu gerichte, op maatwerk gestoelde school!

Pieter Tijburg

 

 

Rotor en Wings heb ik leren kennen als een sympathiek en uitermate professioneel vliegbedrijf. Wings of Care zal met genoegen van de diensten van Rotor en Wings gebruik blijven maken

Marck Haerkens, vlieger en directeur Wings of Care.

 

 

Rotor en Wings geeft op een zeer open en constructieve manier les.

De kennis en ervaring van de aspirant vlieger wordt naar een zodanig hoog niveau getild, dat het examen geen verrassende problemen met zich mee brengt.

Met name de kans om met meerdere instructeurs te vliegen -en dus van ieder van hen op een andere manier te leren vond ik een pre.

Jan Schlimmer