Header
Piloot worden

Piloot worden

Droom je ervan om helikopter piloot te worden en zelfstandig een helikopter te besturen? Misschien wil je een dag als helikopterpiloot ervaren of wil je zelfs je officiële helikopter brevet behalen om als professioneel helikopter piloot aan de slag te gaan? Wat je doel ook is, bij Rotor & Wings ben je aan het juiste adres. We bieden de juiste helikopter opleiding om jouw droom werkelijkheid te laten worden. Neem rustig de tijd om onze website te verkennen en alle benodigde informatie te vinden.

Ontdek onze helikopter opleiding

Onze pilotenopleidingen, waaronder de helikopter opleiding, zijn ontworpen om je te voorzien van alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om een professionele piloot te worden. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, wij hebben de juiste opleiding voor jou. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je de lucht in te begeleiden in een helikopter. Je leert alles over het besturen en onderhouden van helikopters, navigatie, meteorologie en nog veel meer. Met onze grondige training ben je goed voorbereid op je toekomstige carrière als helikopter piloot.

 

Ervaar het zelf: boek een proefles voordat je piloot wilt worden

Wil je niet langer wachten en de sensatie van het besturen van een helikopter zelf ervaren? Boek dan vrijblijvend een proefles bij ons. Tijdens deze les krijg je de kans om plaats te nemen in de cockpit en de controle over de helikopter te ervaren. Het is een geweldige manier om te ontdekken of deze passie echt iets voor jou is. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden en alle stappen uitleggen, zodat je een voorproefje krijgt van het leven als helikopterpiloot.

 

Neem contact op met Rotor & Wings

Heb je vragen over onze opleidingen, toelatingseisen of de kosten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste helikopter piloot opleiding voor jouw behoeften en doelen. We begrijpen dat het een grote stap is om helikopter piloot te worden, en we willen ervoor zorgen dat je goed geïnformeerd bent voordat je de juiste beslissingen neemt.

 

 

Proefles helikopter