Header
Vliegles Lelystad

Vliegles Lelystad

Vliegles in Lelystad biedt een unieke kans om de opwindende wereld van het vliegen te ontdekken. Gelegen in het hart van Nederland, biedt Rotor & Wings op Lelystad Airport de ideale locatie om je eerste stappen te zetten in de luchtvaart. Of je nu droomt om een professionele vliegtuig piloot of helikopter piloot te worden of gewoon de sensatie van het vliegen wilt ervaren, bij Rotor & Wings ben je aan het juiste adres.

Deskundige instructeurs van Rotor & Wings in Lelystad

De vliegschool van Rotor & Wings in Lelystad werkt samen met deskundige instructeurs die je begeleiden op je reis naar de lucht. Onze instructeurs hebben uitgebreide ervaring en delen hun passie voor vliegen in een vliegtuig of helikopter graag met jou. Ze zorgen ervoor dat je veiligheid altijd gewaarborgd is, terwijl je de fijne kneepjes van het besturen van een vliegtuig leert.

 

Diverse vliegopleidingen van Rotor & Wings

Bij Vliegles Lelystad bieden we een scala aan vliegopleidingen om een brevet te halen voor helikopter piloot of vliegtuig piloot. Of je nu een proefles wilt of een volledige opleiding tot piloot, we hebben het juiste programma voor jou. Onze flexibele opleidingen kunnen worden aangepast aan jouw schema en doelen, zodat je op je eigen tempo kunt leren.

 

Vlieg over adembenemende landschappen

Een van de meest opwindende aspecten van vliegles vanaf Lelystad Airport is de mogelijkheid om te genieten van prachtige uitzichten over Nederland. Terwijl je boven de uitgestrekte landschappen vliegt, ervaar je de vrijheid en het avontuur die alleen vliegen jou kan bieden. Het gevoel van gewichtloosheid en het adembenemende panorama maken je vliegles tot een onvergetelijke ervaring.

 

Begin vandaag met je avontuur in de lucht

Of je nu altijd al van vliegen hebt gedroomd of gewoon nieuwsgierig bent naar deze opwindende wereld, Vliegles Lelystad staat voor je klaar om je vliegavontuur te starten. Neem contact met ons op, boek een proefles en ontdek de sensatie van het zelf besturen van een vliegtuig. Bij ons ben je zelf aan het stuur van je eigen luchtreis, en de mogelijkheden zijn eindeloos. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met je avontuur in de lucht!

 

Proefles vliegtuig

 

Proefles helikopter