Header
Vliegopleiding

Vliegopleiding

Een vliegopleiding: jouw weg naar de luchtvaartwereld. Er is nog steeds vraag naar gekwalificeerde piloten die hun vliegopleiding hebben voltooid. Vliegscholen zoals de KLM worden geconfronteerd met een tekort aan beschikbare opleidingsplaatsen. Bij de vliegschool van Rotor & Wings hebben wij altijd ruimte voor toekomstige piloten die zich willen aanmelden voor onze vliegopleiding.

Ervaren instructeurs die de vliegopleiding geven

Bij onze vliegschool ben je aan het juiste adres als je droomt van het verkennen van de wereld vanuit de lucht met een vliegopleiding. Onze opleidingen worden verzorgd door zeer ervaren instructeurs die jou met passie en expertise begeleiden. Veiligheid, plezier en persoonlijke aandacht staan bij ons altijd voorop. Met meer dan 40 jaar ervaring in de luchtvaartindustrie, bieden wij de ideale omgeving om jouw vliegambities waar te maken. Leren vliegen doe je bij Rotor & Wings

 

Modulaire vliegopleiding met praktijk en theorie

Onze vliegopleiding onderscheidt zich door een modulaire opbouw, die zowel praktijk als theorie omvat. Vanaf het allereerste moment van je opleiding pas je de kennis die je uit boeken haalt direct toe tijdens je vlieglessen. Dit betekent dat je vanaf dag één de sensatie van het vliegen ervaart en leert wat er nodig is om een professionele piloot te worden.

 

Privébrevet: veel mogelijkheden als piloot

Natuurlijk hoef je geen beroepspiloot te worden om van onze opleiding te profiteren. Als je jouw privébrevet wilt behalen en wilt genieten van het plezier en de vrijheid van het vliegen, ben je bij ons ook aan het juiste adres. Onze vliegbrevet mogelijkheden zijn veelzijdig en passen bij jouw persoonlijke doelen en ambities.

 

Wordt vliegtuigpiloot of helikopterpiloot met een opleiding bij Rotor & Wings

Of je nu droomt van een carrière in de luchtvaart als professionele piloot of simpelweg wilt genieten van het avontuur van het vliegen, onze vliegschool biedt de perfecte opleiding op maat. Neem vandaag nog contact met ons op om je aan te melden, vragen te stellen of een proefles te boeken. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen je dromen in de lucht waar te maken. Bij ons ben je zelf aan het stuur van je toekomst in de luchtvaart.

 

Proefles vliegtuig

 

Proefles helikopter